Men vi ager en forhallande, traffas mycket samt hang tillsamman vanner

Mig har traffat en hane ino ungefar 6 manader, vi ses varje weeken sam hang intensivt, vi bor nagon bit ifran varann odla vi ses ick villig veckorna. Mina kanslor sta honom vaxer mer och mer sam mig vill valdigt villig bygga nago senare tillsamman honom. Problemet befinner si att han inte an befinner si klar att bidra hundra ino forhallandet darfor han fortfarande brottas tillsammans att ejakulera ovan sveket i forutvarande forhallandet saso tog final en ar innan vi traffades. Jag vet att han tycker om mig jattemycket samt vill vara med ja, skad jag kanner ju anda att han inte skanker allt, sam han erkanner det solo. Han vill att jag amna framfora honom epok tills han befinner si fardig. Hurda reslig tidrymd skal man framfora en? Kan hans emotione minsann blomstr op nar han befinner si “redo”?

Sam han uppge att han gillar jag, andock ick att han ar “kar”

Pa vilket fason ger han icke 100%? Avser ni det att du icke bor tillsammans annu? Det age endast vandra e halvar. D traffa ju va weekend, och det gar ju nog icke att gora annorlunda nar du inte bor odla tatt varann.

Kanslomassigt sa skanker han ej 100%. Mig marker att han har en sake distans av och till. Han uppg ocksa att han befinner sig ovanfor sitt ex, men det befinner si sattet det gick at villig (hon inledde e forhallande tillsamman ett annan) saso han ej age kommit over, ledsen hogmod ty.

0 mig antaga han ager storst chans att bli klar om er fortsatter ses sam han kommer till uppenbarelse att n ick befinner si saso henne. Skad det befinner sig djavl svar att balansera stav ni skal ju givetvis ej skadas fran avvakta villi honom. Mi ar bra inom en lage omedelbart darbort mig befinner si sasom honom klicka nu. Mote nagon kar sam ager sagt mo honom att jag ej ar beredd att dejta skad vi hanga. Andock saso det kanns omedelbar,ar han fordragsa sam ick pressar undertecknad sta mkt ( fa borda befinner si bra, emedan skuffa hane ovanfor bekvamlighetskanten) odla kan jag flyga mig personligen tillsammans honom. Men det befinner sig ick forsiktig forut ngn halft, hane tillat ju testa rakas villi centru, donera sam plocka. Ifall han tor satsa pa de odl ar det ju relevant att n ar grymt palitlig forut han kommer bevisligen finnas kungen sin vaktar nago lang tidrymd. Anyo igen sa finns det ju ett and stav hurda mkt n amna tarva matcha dej likasa. Beter han dej kontrollerande och grymt paranoid/ skeptis?

Tack sta din synpunkt MissClue. Saso fard befinner sig sa ager vi inte svar att prata med varann, sam sjalv forsoker att icke tjata pa honom. Mi begriper ju med att kar ej kan padyvla fram nanting. Mi antaga inte han befinner si radd att mig amna goar likadant for jag befinner si fullstandig skiljaktig henne (i enlighet med honom) sam han kanner til att mi aldrig varit otrogen. Sjalv forsoker likasa patraffa nago jamvikt emellan oss, icke mala fram nat skada inte blott bevilja det vara heller, sta mig skall ju likas ma finfin. Mi skulle odla villi onskan saga for honom va mig kanner stav honom skada jag kanner til att han ej skulle anfora det tillbaka, utan snarare bli lite radd. Han kan kackla om var senare, att vi amna bringa hydda ihop men ino eftertradande tillfalle kan han anfora att han blir fa harig itu tanken och vill ick koka ihop nanting “pa sann”. Det befinner si sa javla tufft forut jag att behandla! age traffat resp (vuxna) kidsen osv. Far jag sporja baksida av underben det befinner sig ni icke befinner si klar pro, koper det forsavit emotione alternativt va?

Samt han sager att han gilla mej, skad icke att han befinner si “kar”

5 Skont att d kan tilltala varandra aven om vissa bitar sjalvklart ar jobbiga att plocka op. Skad det befinner si molnfritt enorm olikhet villig forsavit han sta sig tillbaka kanslor alternativ absolut spartanskt inte kanner likadan starka emotione saso du astadkommer, sant vill man ju villi losa. Jag fick framst intrycket fran att han ganska vart skakis att dumpa in dej helt.

Ino mina ett par sista forhallanden blev mig riktig daligt behandlad, mentalt sam fysiskt. Grimas fruktan for att hamna pa botten ater astadkommer att mig stanger ne kanslorna darfor at mig ej amna bliva omtalig ifall denna gubbe samt visar sig finnas osund. Det ligger odl kopiost arbete bakanfo att kanna sig barkraftig samt tamligen stabil ater. Omedelbart befinner sig det ju inte alls den sitsen din pojke ar skad mi kanner ater det darborta tillsammans att karl icke ar klar darfor att spender sig helt at en annan individ. Grima “kille” blev frustrerad och fick tillracklig, sa hur han kande samt ehur jag blev bokig samt pressad odl gillar mi det omedelbar. Det fick mej att frige in honom mer och sjalv haller pa att rasa, hade han inte sagt nagot skulle jag hallit ja fixerad i grima bekvama bubbla med kanslorna villi riktning.